Kategóriák
Egészség

Profolan – vitaminok a haj növekedéséhez

Profolan
Természetes vitaminok a hajnövekedéshez!


👍 Megállítja a hajhullást.
👍 Erősíti a gyökereket.
👍 Javítja a színt.
👍 Megakadályozza az alopeciát.
👍 Megszünteti a korpásodást.

A hajhullás komoly probléma, amelynek számos oka van: a banális stressztől a genetikán át a súlyos betegségekig. Ezért, mielőtt megpróbálná megtalálni a probléma megoldásának módját, javasoljuk, hogy kérjen segítséget egy trichológustól, és vegyen részt átfogó orvosi vizsgálaton. A szakemberek meg tudják határozni a haj gyengülésének és kihullásának pontos okát, majd felajánlják a probléma leghatékonyabb megoldását.

Az egyik legfontosabb tényező, amely hátrányosan befolyásolja a haj egészségét, a rossz minőségű étrend. A statisztikák szerint a modern emberek 89%-ának hiánya van bizonyos vitaminokból, ásványi anyagokból, nyomelemekből vagy zsírsavakból a szervezetben. Ezt a tartósítószerekkel töltött feldolgozott élelmiszerek, valamint a GMO-kkal vagy nitrátokkal termesztett gyümölcsök fogyasztása okozza. Emiatt a szakértők azt javasolják, hogy a 21 év felettiek rendszeresen szedjenek speciális vitaminokat és táplálék-kiegészítőket, hogy fenntartsák a szervezet optimális tápanyag-egyensúlyát.

És bár manapság a piacon különféle samponok és hajmaszkok hatalmas választéka kapható, csak a speciális vitaminok segítenek megoldani a probléma gyökerét. Ha jó minőségű és hatékony lehetőséget keres, javasoljuk, hogy figyeljen az Profolan vitaminok a haj növekedéséhez. Ez a formula olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek aktiválják a szunnyadó tüszőket és semlegesítik a hajhullás fő okait.

Profolan – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A férfiak alopeciáját a legtöbb esetben a vér dihidrotesztoszteronszintjének túlzott emelkedése okozza. Ez egy hormon. Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a DHT közvetlen hatással van a haj szerkezetének és színének változására, valamint az anagén fázis időtartamára. A 100, 24 és 56 év közötti férfi körében végzett elemzés eredményei azt mutatták, hogy a magas DHT-szinttel rendelkező férfiak több mint 76%-a kopaszodás vagy masszív hajhullás jeleit mutatta. Hogyan segíthet a Profolan kapszulák az egészséges hajért és fejbőrért ebben az esetben?

Ez a formula a Grow3 szabadalmaztatott formuláját tartalmazza. Röviden írja le tulajdonságait, 3 kulcsfontosságú összetevő kombinációja: L-cisztein aminosav, csalánlevél kivonat és zsurló növényi kivonat. Az étrend-kiegészítő szerzői szerint a fenti összetevők kombinációja teszi lehetővé a hormonális háttér szabályozását. Ez különösen a vérben a dihidrotesztoszteron termelésének csökkenésére vonatkozik. Ezen kívül a termék egyedülálló antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek számos fontos folyamatot indítanak el a szervezetben.

Profolan leírás:

  • Megállítja a hajhullást és az alopecia egyéb tüneteit.
  • Erősíti a haj gyökereit és visszaadja a természetes színt.
  • Helyreállítja a haj szerkezetét.
  • Normalizálja az anyagcserét.
  • Megnöveli az anagén fázis időtartamát.
  • Javítja a fejbőr állapotát, megszünteti a korpásodást.
  • Normalizálja az anyagcserét.
  • Segít szabályozni a belső szervek és folyamatok munkáját.

Profolan hajhullás ellen ideálisan kombinálható az alopecia problémájának megelőzésére és kezelésére szolgáló egyéb módszerekkel. Ez a termék jó kiegészítője lesz az egészséges táplálkozásnak, és fokozza a samponok, kozmetikumok vagy egyéb eljárások hatékonyságát.

Használat:

A táplálékkiegészítő kiskereskedő azt állítja, hogy ha naponta 2 kapszulát rendszeresen bevesz vízzel, akkor már 30 napon belül javulást tapasztalhat. Az alkalmazás időtartamát egyénileg vagy az orvossal folytatott konzultációt követően határozzák meg. Mielőtt döntene, feltétlenül konzultáljon Profolan megrendelés.

Biztonság:

Ez a termék vény nélkül kapható étrend-kiegészítőnek minősül. A vitaminok elsődlegesen vagy kiegészítőként alkalmazhatók a férfiak hajhullási problémáinak megelőzésében és kezelésében. A gyártó azt állítja, hogy a megadott adagolástól és felhasználási módtól függően ez az étrend-kiegészítő nem okoz mellékhatásokat, és nincs ellenjavallata a használatára.

Akció Profolan Magyarország:

Blogunk sok olvasója kíváncsi arra, hogy ezek a kapszulák megtalálhatók-e a gyógyszertárakban vagy a kiegészítő boltokban? Sajnos a Profolan gyógyszertár nem eladó. A vitaminkomplex beszerzésének egyetlen módja az eladóval való kapcsolatfelvétel a hivatalos webhelyen keresztül. Online Profolan vásárolni Magyarországon tud majd csomagot kapni.

Ár és szállítás

Profolan kézbesítés 7 munkanapon belül postai úton vagy futárral történik, az eladó webhelyén található információk szerint. Lehetősége van arra is, hogy 60 napon belül visszakapja a pénzét, ha a termék használatának hatása nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Profolan ár a kiválasztott készlettől függ. Minden vásárló rendelkezésére áll a három készlet egyike: 1 palack (30 napos ellátás), 2 palack + 1 ingyenes (90 napos ellátás) és 3 palack + 3 ingyenes (180 napos ellátás). Az utóbbi esetben minden palack költsége lesz a legjövedelmezőbb.