Kategóriák
Egészség

Owl Vision Pro – éjjellátó készülék

Owl Vision Pro
Tisztán láss 100%-os sötétségben


👍 Nappali és éjszakai használat
👍 7 fokozatban állítható infravörös
👍 4x optikai és 5x digitális zoom
👍 Full HD fotó és videó rögzítés
👍 Vízálló és porálló
👍 Tökéletes vadon élő állatok megfigyelésére, otthon

Az éjjellátó készülék kiválasztása a szabadtéri tevékenységek, a vadászat vagy a horgászat szerelmeseinek mindig meglehetősen nehéz. A különféle modellek, módosítások és besorolások széles választéka miatt a tapasztalatlan felhasználónak különféle kérdései merülhetnek fel. Ezenkívül az eszköz gyártó által megadott műszaki jellemzői és képességei nem mindig felelnek meg az alkalmazás valós eredményeinek. Ma a legnépszerűbb modelltípusokról fogunk beszélni, amelyek lehetővé teszik a megfelelő választást. Ezen kívül egy rövid ismertetőt is készítünk az idei bestsellerben szereplő modellről OwlVision Pro.

Többféle éjjellátó eszköz létezik: monokulár, védőszemüveg és távcső.

Mi az a monokulár? Ez az eszköz, amely egy szem egység, és a sötétben való tájékozódásra szolgál. A kiváló minőségű monokulár lehetővé teszi az aktuális tartózkodási helyétől eltérő távolságra lévő tárgyak és tárgyak megtekintését. A professzionálisabb modellek infravörös sugárrendszerrel, optikai zoommal és egyéb kiegészítő funkciókkal is fel vannak szerelve. A monokulár kompakt méretének, egyszerű használatának köszönhetően vonzza magára a figyelmet. Másrészt az éjjellátó szemüveggel ellentétben a monokulár nem túl kényelmes viselet, mivel az egyik keze folyamatosan le van foglalva, hogy tartsa ezt a készüléket.

Az éjjellátó szemüveg lehetővé teszi a sötétben való látást, de nincs szükség további rögzítésre. Általában a fejre vannak szerelve, és lehetővé teszik a könnyű navigálást az űrben, felszabadítva a kezét. Természetesen ez egy egyedibb megoldás, de a szemüveg általában nem ad normális közelítést a képről, és a funkcionalitásuk jelentősen csökken.

Az éjjellátó távcső az egyik legjobb és legsokoldalúbb megoldás. Műszaki szempontból ez a fajta készülék rendelkezik a legszélesebb és legegyedibb jellemzőkkel, amelyek magas hatékonyságot biztosítanak különféle körülmények között. Jelenleg az egyik legjobb modell ebben az osztályban Owl Vision Pro éjjellátó készülék. Ez egy innovatív modell, amely professzionális szintű műszaki jellemzőkkel rendelkezik, ugyanakkor kedvező áron elérhető a piacon.

Owl Vision Pro – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Owl Vision Pro egy nagy teherbírású távcső, amellyel alkonyatkor és 100%-os sötétségben navigálhat. A rendszer számos olyan rendszerrel és funkcióval van felszerelve, amelyekkel a versenytársak nem rendelkeznek. A test kiváló minőségű és ütésálló anyagokból készült. A készülék kompakt méretű és kis súlyú, így ideális kempingezéshez, vadászathoz, horgászathoz, vadmegfigyeléshez vagy otthoni biztonsági rendszernek. És ami a legfontosabb, hogy a Owl Vision Pro ár olcsóbb, mint a többi analóg.

Owl Vision Pro leírás:

1. Éjszakai és nappali látás.

A modern technológiák használatának köszönhetően Owl Vision Pro Magyarország biztosítja a statikus és mozgó tárgyak láthatóságát szinte abszolút sötétben. Ez megkönnyíti a terepen való navigálást éjszaka is. Ha „Nappali” módba vált, az éjjellátó funkció automatikusan kikapcsol, és a készüléket normál távcsőként használhatja.

2. Infravörös.

A rendszer 7 móddal rendelkezik az infravörös sugárzás intenzitásának beállítására. Ez lehetővé teszi az élő tárgyak (emberek, állatok) maximális pontosságú megkülönböztetését a tárgyaktól. A beépített szenzor reagál a mozgásra, és képes elindítani a videofelvételt abban a pillanatban, amikor állatok vagy emberek belépnek a keretbe.

3. Állvány.

Ennek másik oka Owl Vision Pro megrendelés egy speciális összecsukható állvány, amelyre egyszerűen felszerelheti ezt az eszközt, és a hét minden napján, a hét minden napján vadfotózást biztosít. Összecsukva az állvány nem foglal sok helyet, a speciális rögzítéseknek köszönhetően pedig bármilyen körülmények között biztonságosan tartja az éjjellátó készüléket.

4. Fotó és videó.

A rendszer Full HD videórögzítési funkcióval van felszerelve, amellyel manuális vagy automatikus módban rögzíthet videót vagy fényképeket. Ez egy nagyon praktikus funkció, amelynek köszönhetően biztosan nem marad le a legfontosabb pillanatokról.

5. Optikai/digitális zoom

Ha úgy dönt, Owl Vision Pro vásárolni Magyarországon, vegye figyelembe egy másik hasznos funkciót. A készülék 4x optikai zoommal, valamint 5x digitális zoommal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a nagyítást, a fényképezés helyétől távol lévő objektumok megtekintését, miközben a kép tiszta marad.

6. Vízálló test

A készülék teste magas fokú védelmet nyújt a nedvesség és a por, valamint a mechanikai sérülések ellen. Ez az ideális megoldás a kültéri szerelmesek számára, akik értékelik a magas minőséget és a megbízhatóságot.

Nem találta a következőt: Owl Vision Pro áruház? Ebben az esetben van egy egyszerű javaslat: rendelje meg az eredeti modellt online. Ehhez kövesse az alábbi linket. Lépjen kapcsolatba a gyártóval, és rendeljen azonnal a webhelyen. Owl Vision Pro kézbesítés néhány napon belül végrehajtották.