Kategóriák
Egészség

Bravona Forte – mellnövelő krém + étrend-kiegészítő

Bravona Forte
A mellnagyobbítás még soha nem volt ilyen egyszerű!


👍 Felejtsd el az invazív kezeléseket
👍 Növeld meg a dekoltázsod
👍 Élvezd az egyszerű használatát
👍 Érezd magad fiatalnak és vonzónak

A gyönyörű mellek mindig a női büszkeség tárgyai. De nem minden természet ad erre lehetőséget. A kis mellek megnagyobbítása érdekében lányok milliói készek különféle kísérletekre szerte a világon: bizonyos ételeket használnak az étrendben, ajánlott fizikai gyakorlatokat végeznek, híznak, vagy akár a sebész szike alá feküdjenek. Az esztétikai sebészet modern lehetőségei ellenére sok szakember nem helyesli ezt a választást, mivel különféle egészségügyi kockázatokkal és lehetséges mellékhatásokkal jár. Valójában bizonyos feltételek mellett bármely nő 95%-os valószínűséggel megadhatja a melleinek a kívánt formát és térfogatot, ha akarja. Ma egy egyedülálló termékkészletről szeretnénk beszélni, amely segít abban, hogy hihetetlen sikereket érjen el ebben az irányban.

Bravona Forte – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Bravona Forte mellnagyobbítás műtét nélkül egy egyedülálló komplexum, amely hasznos tulajdonságaiban többszörösen felülmúlja a meglévő analógokat. A készlet 2 féle terméket tartalmaz – egy növényi krémet és egy speciális étrend-kiegészítőt kapszula formájában napi használatra. A vezető kozmetikusok és orvosok szerint ez a formula valóban lenyűgöző eredményeket mutat. A képlet minden komponensét úgy választják ki, hogy maximalizálják egymás jótékony hatását. A krém táplálkozási összetevői hatékonyan kölcsönhatásba lépnek a kapszulákkal, és lehetővé teszik, hogy néhány hét alatt valóban 2 méretre növelje melleit.

Bravona Forte leírás:

Bizonyára hallott már a fitoösztrogénekről. Ezek olyan növényi anyagok, amelyek összetételükben és tulajdonságaiban nagyon hasonlóak a női hormonokhoz. A kívülről és belülről történő egyidejű expozíció kettős pozitív hatást eredményez. Ennek eredményeként nem csak a mell formáját tudja húzni, hanem növeli a feszességet és rugalmasságot, serkenti a kollagén és elasztin termelését. Miután elvégezte a komplexum teljes ajánlott alkalmazási módját, valószínűleg lenyűgöző változásokat fog látni.

Más kozmetikumokkal ellentétben az Bravona Forte mellnövelő krém nem tartalmaz vegyi anyagokat. A formulában található hatóanyagok elősegítik a bőr megfiatalítását, eltüntetik a striákat, javítják a tónust és rugalmasságot.

Bravona Forte mellnövelő étrend-kiegészítő belülről táplálja a mellsejteket, így kompenzálja a szervezet vitamin-, antioxidáns- és hasznos nyomelem-szükségletét.

Hogyan működik:

  • A női hormonok hatásához hasonló hatása van.
  • Felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, táplálja a bőrsejteket, javítja a mikrokeringést.
  • Felgyorsítja a saját ösztrogén termelődését a szervezetben.
  • Növeli az emlőmirigy térfogatát lipidsejtekkel való feltöltésével.
  • Helyreállítja a laktáció után elvesztett formát.
  • Növeli a szövetek rugalmasságát, terjedelmesebbé és rugalmasabbá teszi a mellkast.
  • Láthatóan csökkenti a ráncok számát, eltünteti a megereszkedett és öregségi foltokat a bőrön.
  • Mély nyakkivágást képez, és lehetővé teszi a felsők viselését melltartó nélkül.
  • Növeli az önbecsülését, és vonzóbbá tesz a férfiak számára.

Milyen eredményekre számíthatok 7, 30 és 180 nap múlva?

A krém és a kapszulák Bravona Forte Magyarország rendszeres használata után 1 hét elteltével pozitív változásokat fog tapasztalni. Ez további ösztönzést ad a készlet további használatához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a Bravona Forte megrendelés választja mindössze 1 hónapra, előfordulhat, hogy újra kell rendelnie ezt a terméket. Ha azonnal pénzt szeretne megtakarítani, rendeljen 180 napos készletet, és nagy kedvezményt kap a csomag mindkét termékére.

30 nap elteltével a mell már 1 számmal nagyobbnak tűnik, és magasabbra fog emelkedni. De a gyártó információi szerint a termék 6 hónapos használata után akár 3 méretnyi növekedés is elérhető! Ez különösen igaz lesz a nullás méretű lányokra, akik alakjuk miatt nagyon összetettek, és szeretnék korrigálni a helyzetet.

A klinikai vizsgálatok eredményei szerint ennek a készletnek a hatékonysága több mint 94%. Ugyanakkor a termék használata teljesen biztonságos, nem okoz függőséget vagy mellékhatásokat. Ezenkívül a Bravona Forte ár többszöröse olcsóbb, mint más analógok és eljárások.

Bravona Forte vásárolni Magyarországon:

A terméket csak a hivatalos webhelyen keresztül értékesítik. Lehetőséged lesz online jelentkezni és néhány munkanapon belül átvenni a csomagot. Bravona Forte kézbesítés bizalmas csomagolásban történik, így senki sem fog tudni a tartalom részleteiről. Használat előtt feltétlenül olvassa el az utasításokat, és kövesse az összes ajánlást. Ne lépje túl a kapszulák napi adagját, ez nem gyorsítja fel a fejlődést és mellékhatásokhoz vezethet.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Bravona Forte gyógyszertár nem árusítható, és csak közvetlenül a gyártótól rendelhető meg.